Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso

Obal knihy Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso

Kniha je predaná.
Môžete si ale zadať požiadavku na knihu

Spisovateľ: Kaščák Ján Silvester
Vydavateľ: Alfa
Rok vydania: 1990
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: F3791

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Publikácia uvádza progresívne spôsoby konzervovania a nakladania zeleniny a mäsa aj s prípravou suroviny. Okrem toho sa v nej opisuje aj príprava niektorých vyhľadávaných zakáľačkových výrobkov /princípy konzervovania, obaly, ovocné nátierky, mušty, vína, konzervovanie húb, mrazenie.../... tvrdá väzba, 352 strán, 6 tabuliek

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Konzervovanie ďalej doporučujeme

Domácí konzervování ovoce a zeleniny

Spisovatel: Hostašová Božena a kol., Avicenum 1987
Katalogové číslo: J565

Hostašová Božena a kol. - Domácí konzervování ovoce a zeleniny Z obsahu: Historie konzervárenství, Základní látkové složky ovoce a zeleniny, Činitelé zhoršující jakost ovoce a zeleniny, Konzervační zpúsoby používané v domácnosti, Obaly pro domácí konzervování, Základní operace při zavařování ovoce a zeleniny... v češtine, tvrdá väzba, 314 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€2,50 (3 044 Kč)
Pre Vás: €2,38 (2 892 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro