Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso

Obal knihy Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso

Kniha je predaná.
Môžete si ale zadať požiadavku na knihu

Spisovateľ: Kaščák Ján Silvester
Vydavateľ: Alfa
Rok vydania: 1990
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: F3791

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Publikácia uvádza progresívne spôsoby konzervovania a nakladania zeleniny a mäsa aj s prípravou suroviny. Okrem toho sa v nej opisuje aj príprava niektorých vyhľadávaných zakáľačkových výrobkov /princípy konzervovania, obaly, ovocné nátierky, mušty, vína, konzervovanie húb, mrazenie.../... tvrdá väzba, 352 strán, 6 tabuliek

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Konzervovanie ďalej doporučujeme

Zmrazené potraviny

Spisovatel: Smotlacha Miroslav, Alfa 1976
Katalogové číslo: J106

Smotlacha Miroslav - Zmrazené potraviny Zmrazené potraviny, ich používanie v domácnostiach a organizáciach spoločného stravovania. Informuje o výrobe zmrazených potravín, o spôsoboch zaobchádzania s nimi, o príprave, atd... tvrdá väzba, 144 strán, 35 obr., 6 farebných príloh, 15 tab., náklad: 7000 ks, predná predsádka vytrhnutá (pravdepodobne z dôvodu venovania)

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€2,40 (2 342 Kč)
Pre Vás: €2,28 (2 225 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro